Spring naar content

Tofvoz maakt mooi!

Onze naam Tofvoz is een samenvoeging van de woorden (s)tof en vos. Er zijn vele betekenissen van het woord tof. Waardevolle woorden uit de lijst van betekenissen zijn voor ons: “mooi, gaaf, cool, betrouwbaar en goede kwaliteit.”

De keuze voor het woord “voz” vindt je terug in ons logo, zie hieronder de uitleg van het beeldmerk vos. Omdat wij niet alleen producten maken van stof maar ook van tafelzeil hebben wij gekozen om de letter “s” uit het woord vos te vervangen door de letter “z” van zeil. Zo maken wij ook onze naam uniek..

Een merk met identiteit

Tofvoz staat voor mooi, stoer, sprookjesachtig, zacht en uniek. Deze kenmerken hebben ons geinspireerd voor het beeldmerk “de vos”. Een vos heeft kenmerken van zowel een hond (huisdier van Nienke) als van een kat (huisdier van Gerlinda). Kortom een sprookjesachtig mooi bosdier met prachtige kleuren van helder oranje tot aan zilver. De vos is een stoer sensitief dier, knuffelachtig zacht en heeft de eigenschap zich niet snel te laten zien. Hierdoor is de vos een zeldzame verschijning. Uniek en mooi.

Herkenbare stijlelementen in onze huisstijl zijn twee vrolijke meiden (Gerlinda en Nienke) wandelend in een kleur-en bosrijke omgeving. Terugkomend in het plaatje is de vos die de meiden vergezelt op hun pad. Ook op onze labels komt het beeldmerk van de vos terug. Leidende kleuren hierin zijn oranje en zilver.

Gerlinda Piet & Nienke van Dijken

Wij zijn 2 enthousiaste meiden. Gedreven en creatief met veel inlevingsvermogen in onze doelgroep. Al meer dan 10 jaar werken wij met veel plezier samen. We stoppen veel liefde in onze producten en kleding. Door kritisch te zijn leren wij zowel van elkaar als van onze klanten. Wij hebben een open mind, hebben lef, zijn leergierig en houden van nieuwe uitdagingen mits deze wel op 1 lijn liggen met onze missie en visie.

Gerlinda_rond
Nienke_rond

Tofvoz maakt mooi!

Wij hebben een passie voor het bedenken, combineren en maken van kleding en producten voor kinderen. Wij hebben veel ervaring opgedaan als verpleegkundige en leerkracht in het basisonderwijs. Ook zijn wij zelf moeder van kinderen in de basisschoolleeftijd en pubers. Door onze ervaringen hebben wij veel inlevingsvermogen in onze doelgroep.

Heb jij een vraag aan Tofvoz of wil je reageren op een ander item; we horen het graag!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
Scroll naar boven